Fietsweek Sint-Niklaas
NOOIT MEER
EEN ZITTEND GAT

Van dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni staat het industriepark in Sint-Niklaas volledig in het teken van de fiets. Werk jij in Industriepark Noord, Industriepark West of het Oostjachtpark? Stof dan snel je stalen ros af en pendel een weekje met de fiets naar het werk!

Tijdens de Fietsweek bewijzen we dat fietsen naar het werk niet alleen voordelig, maar ook ontspannend, gezond én snel is. Wil je je werknemers overtuigen om hun auto in te ruilen voor de fiets? Schrijf je bedrijf dan snel in voor de grote fietstest! En wie weet, mag jij als bedrijf een aantal werknemers aanreiken die de hele week lang een unieke fiets mogen testen, van een comfortabele stadsfiets tot een elektrische plooifiets of hippe bakfiets.

Mijn bedrijf doet mee!

12 JUNI = D-DAY

Op dinsdag 12 juni vieren we de fietsdag in Industriepark Noord. Onze uitvalsbasis is Oxford Bikes (Industriepark Noord 24). Kom je ook een kijkje nemen? Dit staat er die dag allemaal op het programma:


Van fietsen krijg je honger

We zetten de Fietsweek goed in met een stevig ontbijt en een verkwikkend kopje koffie, van 7 uur tot 9 uur ’s morgens.
Alle fietsers zijn welkom.

De grote fietstest

Vandaag geven we de aftrap van de grote fietstest. De gekozen bedrijven mogen een aantal werknemers tot en met vrijdag hun favoriete fiets laten testen. Overnachten doet de tweewieler gewoon bij hen thuis. Benieuwd of ze na hun proefritjes volledig overtuigd zijn van fietspendelen!


Persmoment

De Fietsweek, wat is dat nu eigenlijk? En waarom zou het zoveel beter zijn om met de fiets naar het werk te pendelen? Minister Ben Weyts geeft een antwoord op al je vragen. Om 10 uur overhandigt hij de testfietsen aan 25 proefpersonen.

Snel van A naar B

Download de fietsroutekaart

Ken jij de beste weg om met de fiets op je werk te geraken? Misschien kan het wel een stuk vlotter of zijn er veiligere opties waar je nog niet aan dacht.

De beste fietswegen bundelen we netjes op deze handige fietsroutekaart.

top-image-intenalpage

Smile

Op deze hoogdag willen we alle fiere fietsers in de spotlights zetten. Kom pronken met je tweewieler en zwier je voor de lens van Belgium Cycle Chic, een wereldwijde beweging die de fietscultuur in steden in beeld brengt. Benieuwd naar je kiekje? Hou onze Facebookpagina goed in de gaten.


Warm je kuiten op, zorg ervoor dat je banden opgepompt zijn en laat je auto thuis want na de fietsweek wil je nooit meer met de wagen naar het werk.

De Fietsweek is een initiatief van
logo-vlaanderen-is-mobiliteit logo-sint-niklaas biketowork-top fietsersbond BEPASIN logo-vlaams-netwerk
OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Bike to Work en ontvang nieuws én tips over fietsen naar het werk.

footer nooit meer een zittend gat